Kontorlandskap i Tromsøs nye bydel

Nå bygger vi kontorlokaler i næringsdelen på fellesarealbygget.

Vervet
Tromsøs nye bydel
Følg oss
Facebook
Tekst:
Magnus Joki Arild
Foto:
Isak Hansen
Dato:
12.10.2022

Nå bygger vi kontorlokaler i næringsdelen på fellesarealbygget.

De rundt 550 kvadratmeterne som var satt av til barnehage i fellesarealbygget i gårdsrommet på Vervet, blir nå kontorlokaler.

– Kommunen ønsker ikke flere barnehager i sentrum ettersom det ikke er grunnlag nok til dette - derfor må vi se på alternativ bruk for dette arealet og vi tenker at kontorer per nå er det mest nærliggende å se nærmere på. Det har siden oppstart av prosjektet vært en jevn strøm med spørsmål om vi ikke skal ha kontorer på Vervet. Nå åpner muligheten seg for de som er interesserte i dette, sier Ørjan Ånesen – eiendomssjef i Totaleiendom.

De nye kontorlokalene på Vervet under oppføring.

Fellesfunksjoner

De aktuelle arealene ligger på plan 1 i fellesarealbygget i gårdsrommet. Bygget blir fargeklatten på tomta.

Her kan du lese mer om fellesarealene på Vervet.

– Kontorlokalene vil ha god takhøyde og godt med lysinnslipp. Kontorene vil bli tilpasset etter ønske fra leietaker og arealet kan variere fra ett kontor på 10-15 kvm og opp til 2-300 kvm. Vi legger også opp til en del fellesfunksjoner som kjøkken, bad, etc. om man er flere mindre bedrifter som ønsker å leie her, forklarer Ånesen.

Kontorlokalene ligger i fellesarealbygget i gårdsrommet på Vervet.

De moderne lokalene vil ha sentral beliggenhet i et urbant område. Lokalene er fortsatt ikke ferdigstilte, og kan derfor tilpasses i tråd med leietakernes behov. Ånesen tror derfor de vil være interessante for mange.

Vervets pulserende atmosfære og urbane omgivelser.

– Hvilke typer leietakere ser du for deg?

– Her er vi åpne for flere typer aktører, men vi hadde sett for oss noe som var rettet mot blant annet helse – herunder; fysioterapeut, manuellterapeut, lege, psykologi og så videre. Samtidig skal alle som er interesserte bare ta kontakt, sier Ånesen.

Er du interessert i kontorlokaler på Vervet?

-> Ta kontakt med Ørjan Ånesen på orjan@totaleiendom.no eller ta kontakt i mailskjema nedenfor.

Ta kontakt med eiendomssjef Ørjan Ånesen om du er interessert i kontorer på Vervet.

Flere artikler

Se videoer

Innsiden er et digitalt magasin som dokumenterer livet på Vervet - Tromsøs nye bydel. Her kan du følge med på utviklingen av Nordbyen, menneskene bak bydelen og historiene som ligger til grunne. Vi inviterer deg til å lese deg gjennom og ta del i livet, fortellingene og mylderet i den nordlige sentrumsdelen.

Takk, vi vil ta kontakt med deg snarest.
Beklager, men meldingen ble ikke sendt. Forsøk igjen.