Følg oss

Facebook

Vervet

Tromsøs nye bydel

Gammel og rustet båtpropell
Gravemaskin ute på Vervet
Vaier i forskjellige farger
Gammel og rustet båtmotor

Videoer

Videoserie
Reisen dokumentert

I denne videoserien inviterer vi dere med på innsiden av av prosessene som til slutt skal føre til Tromsøs nye bydel - Vervet. I serien møter vi blant annet bylegenden Leiv Espejord, som jobbet ved Tromsø Skipsverft, LPO Arkitekter, som har vært med på utformingen av prosjektet, Maskinverkstedets nye kjøkkensjef Yvonne, og mange flere - som alle har én ting til felles: Vervet.

Thumbnail

Episode#62

Bli med på innsiden av det 750 kvadratmeter store fellesarealbygget på Vervet.

Thumbnail

Episode#61

Vi har lagt mye tid, kjærlighet og sjel i belysningen på Vervet. Nå er vi inne i den mørke og fine tida, og ser vi hvor viktig det er med lys og farger. Vi ønsker alle en fin og fredfull julefeiring – ta vare på hverandre!

Thumbnail

Episode#60

Sumo Restaurants flytter inn på Vervet. I videoen kan du høre om visjonen til Sumo fra gründer Simon Simonnæs og en rørt restaurantsjef Fredrick Moldenæs.

Thumbnail

Episode#59

Vår drøm var å skape en bydel full av liv. Svein-Morten og gjengen på Vinsmak bidrar til å realisere den drømmen.

Thumbnail

Episode#58

Samtlige bygg på Vervet har spesialdesignet heis. Heismontør Kristian Kvalvik Bersvendsen i Schindler gleder seg til de første beboerne tar heisen opp til sitt nye hjem.

Thumbnail

Episode#57

Vi er stolte over at Vervet har blitt akkurat den møteplassen som vi drømte om. I samarbeid med Nordlysfestivalen og Arktisk Filharmoni kunne vi invitere til sommerfest på Vervet. Vi gleder oss til mange flere øyeblikk i tiden som kommer.

Innsiden er et digitalt magasin som dokumenterer livet på Vervet - Tromsøs nye bydel. Her kan du følge med på utviklingen av Nordbyen, menneskene bak bydelen og historiene som ligger til grunne. Vi inviterer deg til å lese deg gjennom og ta del i livet, fortellingene og mylderet i den nordlige sentrumsdelen.

Takk, vi vil ta kontakt med deg snarest.
Beklager, men meldingen ble ikke sendt. Forsøk igjen.