Følg oss

Facebook

Vervet

Tromsøs nye bydel

Gammel og rustet båtpropell
Gravemaskin ute på Vervet
Vaier i forskjellige farger
Gammel og rustet båtmotor

Videoer

Videoserie
Reisen dokumentert

I denne videoserien inviterer vi dere med på innsiden av av prosessene som til slutt skal føre til Tromsøs nye bydel - Vervet. I serien møter vi blant annet bylegenden Leiv Espejord, som jobbet ved Tromsø Skipsverft, LPO Arkitekter, som har vært med på utformingen av prosjektet, Maskinverkstedets nye kjøkkensjef Yvonne, og mange flere - som alle har én ting til felles: Vervet.

Thumbnail

Episode#56

Snart flytter de første beboerne inn på Vervet. Bli bedre kjent med forretningsførerne på FRAM i Agio Forvaltning.

Thumbnail

Episode#55

– Det er store ambisjoner som er lagt inn i denne bydel, sier Scandic-direktørene Asle Prestegard og Wendel Holdener – som nå gleder seg til å drive hotellet på Vervet inspirert av historien.

Thumbnail

Episode#54

Vervet-appen som skal sørge for å sy sammen alle tilbudene og mulighetene i den nye bydelen. Møt de som utvikler appen.

Thumbnail

Episode#53

Mange har spurt om hva bygget i gårdsrommet er. Vår driftsleder Jan Henning har derfor lyst til å vise deg rundt i fellesarealene som vi håper og tror vil innby til sosialt samvær i Tromsøs nye bydel.

Thumbnail

Episode#52

For første gang lanserer vi borettslag på Vervet.

Thumbnail

Episode#51

Denne uka fyller Maskinverkstedet to år, og vi er takknemlige for alle minnene som er skapt sammen med dere.

Thumbnail

Episode#50

Vi har besøkt Element NOR i Balsfjord. Her lager de benkene som skal stå langs uteområdene på Vervet, som er sterkt inspirert av vår stolte og felles polarhistorie.

Thumbnail

Episode#49

Jula er ei tid for varme, omsorg og de magiske øyeblikkene, selv om det siste halvannet året har vært litt annerledes. Vi har samlet høydepunktene fra de foregående år, og noen fra i år, og kjenner veldig på at vi gleder oss til vi kan samles igjen. Med det ønsker vi på Vervet alle ei fredelig jul – ta vare på hverandre.

Thumbnail

Episode#48

Wenche i EM1 tar oss gjennom reisen til Vervet på to minutter. Vi håper du blir med – og takker samtidig for alle som bygger, bruker og snart bor i den nye bydelen.

Thumbnail

Episode#47

Over 200 av boligene på Vervet har funnet sine eiere. Med andre ord er vi nå er halvveis i den omfattende transformasjonen av den historiske tomten. Det ønsker vi å markere med hyllest til alle som bygger, bidrar, bruker og ikke minst bryr seg, om Tromsøs nye bydel.

Thumbnail

Episode#46

Vi er veldige glade for samarbeidet med Tromsø ASVO, som gjør en formidabel jobb for både Vervet og byen for øvrig. En herlig gjeng med god energi, og vi ser fram til fortsettelsen.

Thumbnail

Episode#45

Vi gleder oss over at Delicatessen skal etablere seg på Vervet! Hvem gleder du deg til å nyte spansk tapas med?

Thumbnail

Episode#44

Marthe og Henrik møttes på byggeplass, og valgte derfor å gi hverandre troskapsløftet om å dele kjærligheten nettopp på byggeplassen. Vi er utrolig glade og stolte over å få dele øyeblikket sammen med det nybakte ekteparet og deres nærmeste her på Vervet. Gratulerer så mye!

Thumbnail

Episode#43

Rachel Andersen Gomez lager en dokumentar hvor hun setter søkelyset store globale prosesser som utspiller seg lokalt. I den forbindelse dokumenterer hun sin samboer Geraldo Pérez som jobber i byggebransjen på Vervet.

Thumbnail

Episode#42

På Vervet har vi tatt vare på maritime elementer fra den stolte skipsverftshistorien, og gitt de nye liv. Det samme gjelder på uteserveringen til Maskinverkstedet. Vi er veldig stolte av resultatet. Hva synes du om atmosfæren på «Vervets hjerte»?

Thumbnail

Episode#41

Vervet tar form - og nå kan du bli med på visning i leilighetene. Ta gjerne kontakt dersom du vil være med.

Thumbnail

Episode#40

Juni er her, og menneskene i Tromsøs nye bydel stråler om kapp med sola. Vi håper du også tar turen innom Vervet.

Thumbnail

Episode#39

Skreddersy hjemmet ditt med smarte planløsninger. Dag i EiendomsMegler 1 gir deg et innblikk i våre leiligheter på Gjøa.

Thumbnail

Episode#38

Nye boliger på Vervet - velg din egen stil. 30 nye leiligheter på Vervet. Der kan du velge mellom nordisk, urban og elegant stil.

Thumbnail

Episode#37

Vervet blir en av destinasjonene på «10 på skjæret» i sommer. Møt Ingrid, Anita og noen av de fantastiske damene i Tromsø Havpadleklubb.

Thumbnail

Episode#36

Sebastian (24) og Emma (22) deler sine tanker om Vervet - flere som gleder seg over Tromsøs nye bydel?

Thumbnail

Episode#35

Når Tromsøs nye bydel skapes, har vi fokus på å handle så mye som mulig lokalt. Petersen AS har vært med siden starten, som en solid og kompetent samarbeidspartner. Brage gir oss et innblikk i prosessen som skal gi bydelen et unikt fasadeuttrykk.

Thumbnail

Episode#34

Wenche og Dag fra EiendomsMegler 1 Nord-Norge gleder seg til å selge boliger i Tromsøs nye bydel.

Thumbnail

Episode#33

Årskavalkade 2020 ved veis ende. Vi legger bak oss flere viktige milepæler på Vervet i løpet av året som gikk, som gir oss inspirasjon til det som skal skje framover. Vi er takknemlige for at så mange engasjerer seg i den nye bydelen i Tromsø

Thumbnail

Episode#32

Vi på Vervet ønsker alle en hjertelig god jul – fortsette å ta vare på hverandre, dere er fantastiske! ❤

Thumbnail

Episode#31

Vi gratulerer Jocelyn, Rita og resten av gjengen på Vervet Bakeri med en fantastisk åpning.

Thumbnail

Episode#30

JARO AS reiser de første veggene på boligtrinnet FRAM med hjelp fra Nord-Norges største beltekran som MålselvKran har flydd inn fra Japan.

Thumbnail

Episode#29

Pilar Entreprenør har kommet godt i gang med fundamentering av Vervets første boligtrinn "Fram". Hør hva prosjektleder Bernt har å si om byggingen av Tromsøs nye bydel.

Thumbnail

Episode#28

Vi har gleden av å presentere og støtte årets Sommerfest på Skansen. Få med deg Violet Road, Anneli Drecker, Anne Nymo Trulsen, Marthe Valle, A Million Pineapples, Arktisk Filharmoni, Julie Alapnes, Tore Bruvoll & Niko Valkeapää og Bjørn Tore Hilmarsen.

Thumbnail

Episode#27

En stor milepæl for oss på Vervet. FRAM reiser seg dag for dag. FRAM består av de første 138 boligene på Vervet, som bygges nå og planlegges ferdigstilt i 2022. I hele plan 1. er det næringsareal, mot den sørvendte kaipromenaden.

Thumbnail

Episode#26

Vi fikk gleden av å ha den danske dj-en Martin Jensen på besøk i Maskinverkstedet. God stemning - tusen takk til alle som ble med på dansen!

Thumbnail

Episode#25

Byggingen av Porten til Vervet er nå i gang. Gangbroen vil ha utsikt gjennom hele Vervet og ut til sundet på fastlandet.

Thumbnail

Episode#24

Vi er veldig stolt av å presentere vår egen baker på Vervet. Til sommeren vil franske Jocelyn Lamon tilby håndproduserte bakverk som smelter i munnen.

Thumbnail

Episode#23

Vi er utrolig stolte over Maskinverkstedet, og det gleder oss stort at Tromsøs befolkning setter pris tilveksten.

Thumbnail

Episode#22

Den skjulte diamanten: Fra Tromsøs eldste arbeidsplass til den nye bydelens hjerte. En hyllest til håndverkerne som har gjort det umulige mulig. Nå er endelig dørene åpnet på Maskinverkstedet.

Thumbnail

Episode#21

Bli med på innsiden av Cortenbygget. Familien Xiao og Emily og Robin fra Storbritannia opplever Tromsø med Vervet som bopel. En stor milepæl for oss at Cortenbygget er ferdigstilt.

Thumbnail

Episode#20

750 kvadratmeter med sosialt fellesskap. En sosial og levende bydel. Derfor legger vi opp til funksjonelle og gode fellesareal- og løsninger. Få komplett oversikt over alle tilbudene her.

Thumbnail

Episode#19

2019 har vært utrolig spennende, og i denne årskavalkaden kan du gjenoppleve noen av høydepunktene på Vervet. Vår ambisjon er å skape en sosial og levende bydel, og vi føler i så måte 2019 har vært et steg i riktig retning. Vi gleder oss vel så mye til 2020, hvor vi sammen skal skape flere gode opplevelser.

Thumbnail

Episode#18

I denne episoden av Innsiden avduker vi den nye hotelleieren på Vervet.

Thumbnail

Episode#17

Jul i Skansegata. De beste øyeblikkene er de vi deler sammen. Vi bygger et sosialt nabolag, for gode liv både i og mellom husene.

Thumbnail

Episode#16

Zenisk – som blant annet har gjort lysdesignet i Kirkeparken og den nye delen av Storgata – er engasjert av Vervet for å skape atmosfære, visuell begeistring og ikke minst funksjonalitet i den nye bydelen.

Thumbnail

Episode#15

Byutviklingskveld i Garasjen i gamlebyen. Hvordan kan vi skape en sosial bydel?

Thumbnail

Episode#14

Det er lite som inspirerer oss mer enn mennesker med lidenskap for det de gjør. Derfor er vi umåtelig stolt over at Anders, Christian og resten av Bryggeri 13 flytter inn på Vervet.

Thumbnail

Episode#13

Maskinverkstedet - Slik børster vi støvet av en skjult skatt. Se hvordan bygget fra 1911 blir bevart på Vervet.

Thumbnail

Episode#12

Vi er stolte av være miljøfyrtårn og i denne episoden har vi intern sykkelkonkurranse. Landskapsarkitekt Mari Bergset tar oss med på omvisning på byggeplassen, og forklarer idéene bak utearealene som nå virkelig er i ferd med å ta form.

Thumbnail

Episode#11

I den første episoden av den nye sesongen av «Innsiden» får vi storfint besøk, har ordførerduell på Vervet, møter Maskinverkstedets nye kjøkkensjef og sammen skaper vi gode opplevelser på familiedag.

Thumbnail

Episode#10

Vi blir kjent med Yvonn, Maskinverkstedets daglig leder. Terje tar oss med på skattejakt, og viser oss maritime elementer som møblere utearealene på Vervet.

Thumbnail

Episode#9

Gratulerer med 225-årsdagen til Tromsø. På Vervet ønsker vi å videreføre Nordbyens og skipsverftstomtas stolte historie.

Thumbnail

Episode#8

Tromsø viste seg på sitt vakreste da vi inviterte til åpen dag og de første boligeierne fikk se sin fremtidige utsikt. Tusen takk til alle for en god opplevelse.

Thumbnail

Episode#7

Tromsøs eventyrlige vekst må legges til rette for, og vi blir med på innsiden når arkitektkonkurransen avgjøres for det nye hotellet på Vervet.

Thumbnail

Episode#6

I denne episoden feirer vi flere milepæler på Vervet; endelig er prospektet her og historiens første boligsalg på Vervet er et faktum. Bli med!

Thumbnail

Episode#5

I denne episoden får vi se den fysiske modellen av Vervet, i tillegg til at vi blir med på Byutviklingskveld - hvor vi blant annet avduker de første skissene av kunsten som skal sette farge på Vervet - utført av anerkjente Olav Christopher Jenssen.

Thumbnail

Episode#4

I den fjerde episoden møter vi noen av de største heltene på Vervet, stifter et nytt, og usedvanlig hyggelig bekjentskap - og vi får se de første nærbildene av vårt første salgstrinn - FRAM.

Thumbnail

Episode#3

I den tredje episoden reiser vi til Oslo for å besøke LPO Arkitekter, som skal være med å utforme Vervet-prosjektet. Det samme arkitektkontoret var sentral i utbyggingen av Vulkan i Oslo, og dette inspirasjonsprosjektet besøker vi også. Bli med til Tigerstaden!

Thumbnail

Episode#2

I den andre episoden av «Bli med på innsiden» blir vi med på byggeplass-visning sammen med vår eiendomsmegler Alexander Uhre Mikkelsen og et ektepar. Vi får samtidig nyte majestetiske dronebilder av Vervet og Tromsø for øvrig. Bli med i lufta!

Thumbnail

Episode#1

I første episode blir vi med i det avgjørende kommunestyret til Tromsø kommune - hvor Vervet får sitt endelige ja. I tillegg møter vi bylegenden Leiv Espejord (84) - som jobbet på Tromsø Skipsverft i en mannsalder.

Hva er Innsiden?

Innsiden er et digitalt magasin som dokumenterer livet på Vervet - Tromsøs nye bydel. Her kan du følge med på utviklingen av Nordbyen, menneskene bak bydelen og historiene som ligger til grunne. Vi inviterer deg til å lese deg gjennom og ta del i livet, fortellingene og mylderet i den nordlige sentrumsdelen.

Meld deg som interessent på Vervet

Takk, vi vil ta kontakt med deg snarest.
Beklager, men meldingen ble ikke sendt. Forsøk igjen.